Set ascutitor premium Fiskars, 1058937

Fiskars
386,99 RON
Intreaba la Furnizor
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: WIS-1058937 Ai nevoie de ajutor? 0745090205
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Setul pentru ascutit cutite Fiskars Whetstone Premium include:

  • Piatra de ascutit cu doua fete, granulatie 1000 si 5000, pentru ascutit cutite din otel inoxidabil si titan. Nu este recomandat pentru cutite ceramice sau cutite zimtate.
  • Ghidaj pentru unghi de ascutire de 26°, perfect pentru cutitele Fiskars*.
  • Cutie de depozitare cu suport antiaderent.
  • Piele pentru lustruit.

*Ghidajul este conceput pentru cutite care au unghi de ascutire de 26°. Daca cutitul dvs. are un unghi de ascutire diferit, va recomandam să folositi piatra de ascutit fara ghidajul pentru unghi.

Pentru a ascuti corect cutitul, urmați acesti pasi:

  1. Incepeti prin a lasa piatra scufundata in apa timp de 5-10 minute. Apa va actiona ca lubrifiant in procesul de ascutire a cutitului.
  2. Dupa ce ati inmuiat piatra, o asezati in suportul antiaderent. Aceasta trebuie orientata cu suprafata cu granulatie grosiera (suprafata gri) in sus.
  3. Cand utilizati ghidajul unghiului de ascuțire, cel mai simplu mod de a incepe este sa plasati ghidajul aproape de maner si sa strangeti butonul portocaliu (vezi imaginea).
  4. Dupa aceste pregatiri poate incepe ascutirea propriu-zisa. Tineti cutitul si ghidajul unghiului astfel incat lama sa fie in contact cu piatra. Ghidajul unghiului ar trebui sa atinga usor piatra impreuna cu lama. Impingeti inainte si inapoi peste piatra cu miscari uniforme si constante (vezi imaginea).
  5. Mutati ghidajul unghiului catre varful cutitului pentru a ascuti si cealalta jumătate a lamei.
  6. Dupa ce o parte este ascutita, intoarceti cutitul si repetati procesul cu partea cealalta a lamei.
  7. Pentru a finaliza ascutirea intoarceti piatra cu suprafata cu granulatie neteda (suprafata alba) in sus. Ascutiti intreaga lungime a lamei folosind ghidajul unghiului si repetați pentru ambele parti ale lamei.
  8. Aproape ati terminat. Acum scoateti ghidajul unghiului de pe lama si clatiti atat cutitul, cat si piatra de ascutit sub jetul de apa. Aveti grija, in acest moment cutitul este foarte ascutit!
  9. Adaugati o nota finala lustruind lama cu pielea de lustruit din set. Asezați pielea deasupra pietrei cu partea aspra in sus si treceti cutitul peste ea de aproximativ 3–5 ori pe fiecare parte (vezi imaginea).
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!