9,00 RON
Roundup controleaza perfect toate speciile de buruieni anuale si perene. Acesta poate fi aplicat in benzi sau pe toata suprafaţa folosind vermorele sau masina de erbicidat cu lancie manual sau rampa de stropit, in functie de sistemul de cultura al viei sau pomilor. Se aplica primavara cand buruienile au în jur de 10-20 cm.
Ambalaj:
1 L
5 L
Stoc epuizat
Cod Produs: I134-20 ml Ai nevoie de ajutor? 0745090205
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Roundup controleaza perfect toate speciile de buruieni anuale si perene. Roundup  are un caracter universal avand foarte multe segmente de aplicare.
Inainte de semanat Floarea Soarelui

Buruienile tinta sunt: palamida (Cirsium arvense) si cornacii (Xanthium strumarium, Xanthium italicum)

Doze recomandate:

Aplicati 2-3 l/ha erbicid Roundup ® in maximum 150 litri apa, cand palamida este in faza de rozeta.

Mod de aplicare:

Arati si discuiti in toamna. Nivelati superficial solul, cat mai devreme in primavara; se lasa buruienile sa creasca. Lasati 3-5 zile pauza pentru translocare, pana la urmatoarea lucrare mecanica.

In cazuri deosebite, erbicidarea se poate efectua, dupa semanat, pana la 1–2 zile inainte de rasarirea culturii de floarea soarelui, in conditiile in care buruienile mentionate sunt rasarite.

Inainte de recoltarea cerealelor paioase.
Se aplica pentru distrugerea buruienilor perene si pentru desicarea culturii.

Doze recomandate

Buruieni problema:

Pir (Agropyron repens), Costrei (Sorghum halepense), Palamida
(Cirsium arvense), Turita (Gallium aparine) - Doza 3-4 l/ha
Stuf (Phragmites communis) – Doza 5-6 l/ha

Aplicarea in vii si livezi
Buruienile tinta sunt pirul (Agropyron repens), costreiul (Sorghum halepense), palamida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis) si pirul gros (Cynodon dactylon)

Mod de aplicare:

Roundup® poate fi aplicat in benzi sau pe toata suprafata folosind vermo rele sau masina de erbicidat cu lanci manual sau rampa de stropit, in functie de sistemul de cultura al viei sau pomilor. Se aplica primavara cand buruienile au in jur de 10-20 cm.

Nu indepartati de pe teren mulciul rezultat in urma distrugerii buruienilor deoarece acesta pastreaza umiditatea solului, previne eroziunea si impiedica in buna masura germinarea buruienilor anuale.

in cursul anului, vetrele din noua generatie a buruienilor vor fi erbicidate folosind pompele de spate cu 2% solutie de Roundup.
Pe canale, terenuri virane.

Mod de aplicare:

Aplicati Roundup 4-6 l/h, in functie de speciile combatute, cand acestea au o masa foliara suficient de dezvoltata. Doza de apa la ha este de 100-150 l. Solutia se poate aplica si prin pensularea buruienilor (conc. 33%).

Alte segmente

Roundup se mai foloseste pentru distrugerea stufului din exploatatiile piscicole, in silvicultura, pentru distrugerea cuscutei din cultura de lucerna (0,75 l/ha; 1-3 zile dupa coasa), a buruienilor in stadiu foarte avansat de vegetatie din culturile de talie joasa (sfecla de zahar, culturi legumicole, etc. prin pensulare).

CARACTERISTICI:

 

  • Producator: Monsanto
  • Actiune: Totala
  • Tip: Postemergent
  • Spectru de combatere: Ambele
  • Buruieni combatute: Costrei, Turita, Palamida, Pir, Stuf
  • Cultura: Floarea Soarelui
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!